Brand- och Säkerhetsgruppen i Stockholm gör gemensam sak med Säkerhetsresurs och Telelarm

Tidigare i år gick Säkerhetsresurs och Telelarm samman för att skapa en ledande aktör på säkerhetsmarknaden under namnet Pangolin. Nu tillkommer ytterligare ett bolag till grupperingen: Brand- och Säkerhetsgruppen i Stockholm (BRSG).

I och med detta tillförs kompetens inom bland annat brandlarm, Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA) och även en innovativ produktsida. Dessa komplement ska bidra till förbättrade erbjudanden till befintliga kunder och även en fortsatt tillväxt på nya kunder.
-Vi uppskattar den erfarenhet och det djupa tekniska kunnande inom brandlarm som BRSG tar med sig, central expertis när vi nu växer vidare säger Mattias Tengdin, vVD för Säkerhetsresurs AB.
-Det är med glädje vi välkomnar våra nya kollegor. BRSG tar med sig ett gediget kunnande inom Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA) som våra kunder efterfrågar. Tillsammans skapar vi ett mer komplett erbjudande, säger Tomas Eriksson, VD för Telelarm AB.
-I och med detta får Pangolingruppen sitt första nytillskott. Jag är särskilt glad över de kompetenta medarbetare som i och med detta valt att bidra till den fortsatta utvecklingen av Pangolin till en ledande svensk säkerhetsaktör. Vi välkomnar fler duktiga samarbetsbolag nu när vi fortsätter att växa, säger Christer Kinch, VD för Pangolin AB.

Stockholm, 17 mars 2017

Frågor hänvisas till:
Mattias Tengdin, mattias.tengdin@sakerhetsresurs.se
 

 

 

Måndag den 19 mars 2018, 13:34:57

Aktuellt

Nu skapas ett nytt spännande säkerhetsföretag

2017-11-20 15:57

Great Security och Pangolin har idag träffat en överenskommelse om ett samgående.

Säkerhetsresurs söker larmtekniker i Stockholm

2017-10-13 13:54

Säkerhetsresurs i Stockholm AB är ett säkerhetsföretag inom Pangolingruppen med verksamhet främst i Storstockholm.

Visa arkiv »