Pangolin-gruppen växer inom lås med förvärvet av Punctum

Tidigare i år gick Säkerhetsresurs och Telelarm samman för att skapa en ledande aktör på säkerhetsmarknaden under namnet Pangolin. Nu tillkommer ytterligare ett bolag till grupperingen: Punctum Lås & Larm AB (Punctum).

Punctum har en lång historik och grundades redan 1960, då som Sundbybergs Låsservice. Utöver lås tillhandahåller Punctum även Inbrottslarm, Passersystem, Brandlarm och Kameraövervakning. VD Kenneth Holmberg har framgångsrikt expanderat bolaget och idag finns man på fem platser runt Stockholm och i Södermanland med butiker i Väsby, Sundbyberg, på Fridhemsplan, i Nyköping och Gnesta. Totalt har Punctum 19 medarbetare.
-Pangolin fortsätter att växa och jag är glad att välkomna Punctum Lås & Larm AB in i gruppen. Vi har länge sett behovet av att ha en låsfirma för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning. Telelarm har sedan tidigare stor erfarenhet av elektroniska lås och med Punctum får vi även in den mekaniska delen. Säkerhetsbranschen blir allt mer komplex när lås, larm och passersystem integreras. Med Punctum i koncernen kommer vi att stå ännu starkare, säger Christer Kinch, VD för Pangolin AB.
-Pangolingruppen är ett naturligt nästa steg i Punctums utveckling. Punctum är redan igång med gemensamma projekt med Telelarm och Säkerhetsresurs. Vi gläds åt våra nya kollegor och ser stora möjligheter i ett mer komplett erbjudande, säger Kenneth Holmberg, VD för Punctum Lås & Larm AB.

Stockholm, 27 september 2017
 

 
 

 

Måndag den 19 mars 2018, 13:35:43

Aktuellt

Nu skapas ett nytt spännande säkerhetsföretag

2017-11-20 15:57

Great Security och Pangolin har idag träffat en överenskommelse om ett samgående.

Säkerhetsresurs söker larmtekniker i Stockholm

2017-10-13 13:54

Säkerhetsresurs i Stockholm AB är ett säkerhetsföretag inom Pangolingruppen med verksamhet främst i Storstockholm.

Visa arkiv »